Юлія Панкова - не тільки відома телеведуча, вона ще й прекрасний кухар. Вона обожнює радувати свою сім'ю різними смачними стравами. Одним з коронних страв Юлії є рататуй. Вона сама обожнює це блюдо, і готує його по-особливому. Панкова розповіла, що вона вважає за краще готувати рататуй не безпосередньо до подачі, а заздалегідь, щоб у страви було ще кілька годин щоб настоятися. Юлія рекомендує залишити рататуй в духовці на 2-3 години, щоб соус і трави краще вбралися в овочі.

Інгредієнт:

2 шт. - зелених цукіні
2 шт. - жовтих цукіні
2 шт. – кабачків
2 шт. – баклажанів
6-7 шт. - помідорів однакового діаметру
2 шт. – помідорів для соусу
2 шт. – лука
1 шт. – болгарського перцю
1 головка часнику
Гілочки базиліка і розмарину
Маслинове масло
Перець, сіль


Приготування:

1. Дрібно наріжте цибулю і обсмажте його на оливковій олії. Туди ж додайте дрібно нарізаний червоний перець.
2. Зніміть шкірку з двох помідорів, дрібно поріжте їх і додайте в сковороду до цибулі і перцю. Посоліть і поперчіть.
3. Готовий соус відправте в блендер.
4. В окремій мисці змішайте оливкову олію, порізаний часник, трави і сіль.
5. Поріжте кружечками всі овочі. Кожну часточку вимочіть в маслі з часником.
6. У форму влийте соус з томатів, перцю і цибулі. Викладіть щільно кружечки овочів.
7. Поставте в духовку на 60 хвилин при температурі 180 градусів.

Нагадавши, Знай писав, що апетитним рецептом пиріжків з курячим м'ясом поділилася Українська продюсер Олена Мозковий. Спосіб приготування простий, зате смак страви дивовижний, а аромат і поготів.

Також Знай, що ароматні пиріжки з різними начинками-мрія всіх цінителів випічки. Однак процес приготування цієї страви займає багато часу. Змінити уявлення про пиріжках допоможе новий рецепт для ледарів.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що курячі рулетики з соковитою начинкою з цього рецепт виходять дуже смачними. Рулетики всередині ніжні і ароматні. Замість шинки і сиру, ви можете вибрати готове м'ясо на свій смак або іншу улюблену начинку.