Багато з вас повинні пам'ятати про ту саму сирної запіканці, яка вражала своїм смаком, коли кожен з нас пробував її в дитячому садку разом з чашкою какао.

Читайте Знай в Google News!

Рецептом поділився Instagram-аккаунт soveti_hozaikam.

Тому зараз є можливість повторити її, для цього лише знадобляться 500 грам сиру, по 100 грам цукру і манки, а також по 50 г вершкового масла, молока і два яйця.

Все що від вас вимагається, це змішати всі інгредієнти, серед яких масло обов'язково має бути м'яким. Готову суміш слід залишити на 40 хвилин, щоб манка зуміла набрякнути. Після чого, лише відправити в духовку при 180-200 градусах Цельсія і випікати до золотистої скоринки.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Запіканка, скріншот: Youtube

"Відмінна запіканка! Тільки таку і печу дітям", "А у мене вона все одно опадає", "Спасибі за рецепт!"—- написали деякі господині в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пряний рулет по-селянськи з тонкого сала прокладе шлях до чиєму завгодно серцю. Чому саме тонке сало? Адже саме його швидше за все насичують спеції, створюючи смакову комбінацію, яка швидко викликає "залежність".

Як повідомляв "Знай.ua", склянка рису, банка консерви-і вечеря на всю сім'ю готовий: унікальний рецепт "рибних хвостиків"

Знай.ua писав, без цукру, борошна і масла: простий десерт, від якого не виросте "попа Кардашьян". Такий торт виходить ніжним і насиченим, а його текстура дуже нагадує "Пташине молоко".