Зараз ми з вами розберемо рецепт солодкого десерту з яблук, запечених в тесті, під назвою "Шарлотка". Він повинен подумки забрати вас назад в дитинство, де ви могли вперше його спробувати. Однак для початку слід розповісти про необхідні інгредієнти. Нам знадобляться три яйця, 500 грам яблук (це десь чотири-п'ять одиниць) і 250 гр. борошно. Також 180 грам сметани, 130 г цукру, 60 мілілітрів рослинного масла, дві чайні ложки розпушувача і ванілін за смаком.

Читайте Знай в Google News!

Рецепт поділився Instagram-аккаунт pp_foodpro.

Приготування починається зі змішування яєць з цукром, які необхідно довести до гарної пишної піни міксером або блендером. Згодом додаються інші інгредієнти знову перемішуються міксером.

Нарізані кубиком яблука всипаються в готову масу і змішуються з тестом. Сформовану суміш слід викласти в будь-яку форму, яку при необхідності можна змастити маслом. Зверху по колу можна присипати тонко нарізаними часточками яблук.

Популярні новини зараз
Відключення не за горами? Українців закликали заощаджувати електроенергію Небезпечний чай на полицях магазинів: як вибрати якісний напій В Україну завезли небезпечну для життя продукцію: покупців просять перевіряти товари у магазинах Хто має право на частку у спадку навіть попри заповіт
Показати ще

Запікання відбувається в розігрітій духовки при 180 градусах Цельсія протягом 50-60 хвилин. Автор ставить в центр і вибирає нижній нагрів. По готовності "Шарлотку" можна прикрасити цукровою пудрою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рум'яний рулет до чаю: рецепт смачної закуски зробить будь-який вечір незабутнім.

Як повідомляв "Знай.ua", рецепт шаруватого салату "Мімоза" і невеликий лайфхак для бажаючих, приготує кожен.

Знай.ua писав, голубці для ледачих без рису: оригінальна страва вразить сім'ю і гостей.