Зараз ми з вами розберемо рецепт солодкого десерту з яблук, запечених в тесті, під назвою "Шарлотка". Він повинен подумки забрати вас назад в дитинство, де ви могли вперше його спробувати. Однак для початку слід розповісти про необхідні інгредієнти. Нам знадобляться три яйця, 500 грам яблук (це десь чотири-п'ять одиниць) і 250 гр. борошно. Також 180 грам сметани, 130 г цукру, 60 мілілітрів рослинного масла, дві чайні ложки розпушувача і ванілін за смаком.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Рецепт поділився Instagram-аккаунт pp_foodpro.
Приготування починається зі змішування яєць з цукром, які необхідно довести до гарної пишної піни міксером або блендером. Згодом додаються інші інгредієнти знову перемішуються міксером.
Нарізані кубиком яблука всипаються в готову масу і змішуються з тестом. Сформовану суміш слід викласти в будь-яку форму, яку при необхідності можна змастити маслом. Зверху по колу можна присипати тонко нарізаними часточками яблук.
Запікання відбувається в розігрітій духовки при 180 градусах Цельсія протягом 50-60 хвилин. Автор ставить в центр і вибирає нижній нагрів. По готовності "Шарлотку" можна прикрасити цукровою пудрою.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, рум'яний рулет до чаю: рецепт смачної закуски зробить будь-який вечір незабутнім.
Як повідомляв "Знай.ua", рецепт шаруватого салату "Мімоза" і невеликий лайфхак для бажаючих, приготує кожен.
Знай.ua писав, голубці для ледачих без рису: оригінальна страва вразить сім'ю і гостей.