Настав сезон баклажанів, а це означає, що ваша кулінарна фантазія отримає небувалий простір для польоту. Цей недорогий і універсальний овоч має масу способів застосування в кулінарії. На окрему увагу заслуговує асортимент закусок, які можна приготувати з баклажана. Використовуючи різні спеції і способи приготування, можна домогтися ефекту "пальчики оближеш", витративши зовсім небагато часу і коштів.
Сьогоднішній рецепт баклажанної закуски запропонував Telegram-канал"Кулінарія". На відео ви можете побачити, як вона готується на практиці, а нижче ознайомитися з теорією. Починайте осягати кулінарну майстерність разом з нами.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІНГРЕДІЄНТИ
Баклажан-6 шт
Перець-6 шт
Петрушка-пучок
Часник - 1 головка
Масло для смаження
Сіль за смаком
Борошно-3-4 ст л
⠀
Баклажан нарізати кільцями і замочити в солоній воді, щоб пішла гіркота. Перці очистити від насіння і розділити на 4 частини. Баклажани обваляти в борошні і смажити. Перці смажимо відразу з двох сторін. Складаємо шарами в скляному або емальованому посуді і кожен шар посолити, додати часник і зелень. Закуску можна їсти відразу, але краще, якщо дати їй постояти в холодильнику пару годин. ⠀
Смачного!
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши,
Як повідомляв портал Знай.ua,
Також портал Знай.uа писав про