Зараз ми з вами приготуємо так звані "чарівні голубці". Для цього знадобиться Пекінська капуста, 500 грам фаршу, рис, часник, печериці, подрібнені томати, солодкий перець, а також вода, спеції і сіль.

Читайте Знай в Google News!

Спочатку пекінську капусту слід відрізати від основи і розібрати листя, які згодом слід залити окропом на 3-4 хвилини. Потім акуратно зрізається тверду основу. Далі береться фарш, що залишився підставу капусти дрібно нарізається і додається в фарш.

Слідом додаємо замочений рис, солимо і ретельно перемішуємо. Фарш викладається на лист і акуратно згортається. Ще не готові голубці викладаються на сковороду, додається нарізаний часник, спеції, солодкий перець, подрібнені томати і печериці.

Популярні новини зараз

Полякова пообіцяла знятися без трусів, але дещо попросила взамін: "Просто на секунду..."

Ольга Фреймут вперше показала розкішну квартиру в центрі Києва: "Прискіпливо займалася дизайном"

Вчені знайшли заморожену мумію з туберкульозом: 500 років у льоду

Українські зірки без макіяжу - Сумська, Полякова та Лідія Таран показали натуральну красу

Показати ще

Сковорода заливається невеликою кількістю води, накривається кришкою і гаситься протягом 30 хвилин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, домашня ковбаса у фользі: спробувавши один раз, ви більше не будете купувати в магазині.

Як повідомляв "Знай.ua", звичайний день стане справжнім святом: рецепт ніжної грудинки в пиві. На цей раз ми розповімо, як зробити неймовірно соковиту закуску на 12 порцій.

Знай.ua писав, щоб добро не пропадало: три смачних рецепта для зелених помідорів. Якщо ви тільки що зібрали останній урожай помідорів і бачите, що багато хто ще не дозріли, нічого страшного. Навіть з незрілих овочів можна приготувати щось смачненьке.