Піцою в наші дні мало кого здивуєш, оладками тим більше. Але що, якщо одне блюдо виявиться зі смаком іншого? Цей чудовий рецепт перевершить ваші власні очікування і приведе в замішання ваших гостей. Але, після секундного замішання, вони почнуть наминати цей простий кулінарний шедевр за вуха. Повірте, це коштує вашого часу, тим більше, що його знадобиться не так багато.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
-
кефір (2,5%) - 1 стакан (близько 250г)
-
борошно - 1 стакан
Популярні новини заразГороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе "Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронюванняПоказати ще -
сіль, цукор, сода - по 1/2 ч. л.
-
яйця - 2шт
-
моцарелла або будь - який твердий сир-70г
-
шинка - 100г
-
перець болгарський - 1/2 перцю
-
зелень - за смаком
-
гриби-2-3 шт
Приготування:
1. У мисці з'єднати кефір, сіль, цукор і соду. Перемішати і почекати появи бульбашок ( реакція кефіру на соду).
2. Підготувати начинку: нарізати шинку, гриби, перець, зелень. Сир натерти на тертці.
3. Додати до кефіру шинку, гриби і сир. Вбити 2 яйця і змішати акуратно віночком.
4. Поступово ввести просіяне борошно і замішати тісто.
5. В кінці додати перець і зелень ( якщо є помідори - їх теж додавати в самому кінці). Акуратно перемішати все ложкою.
6. На сковорідці розігріти масло, викласти оладки і смажити з одного боку на середньому вогні ( близько 4 хв).
7. Перевернути, трохи зменшити вогонь і накрити кришкою. Смажити до готовності ще близько 3-4 хвилин.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, домашня ковбаса у фользі: спробувавши один раз, ви більше не будете купувати в магазині.
Як повідомляв " Знай.ua", звичайний день стане справжнім святом: рецепт ніжної грудинки в пиві. На цей раз ми розповімо, як зробити неймовірно соковиту закуску на 12 порцій.
Знай.ua писав, щоб добро не пропадало: три смачних рецепта для зелених помідорів. Якщо ви тільки що зібрали останній урожай помідорів і бачите, що багато хто ще не дозріли, нічого страшного. Навіть з незрілих овочів можна приготувати щось смачненьке.