Представляємо рецепт унікальних у своєму роді булочок з корицею. Вам позаздрить будь-який кондитер, а насичений смак і вражаюча ніжність цього виробу гідні найвищих похвал. Гості не зможуть відірватися і будуть просити добавки. Особливо такі булочки припадають до душі діткам. Але, як і будь-які борошняні та солодкі вироби, їх слід вживати в міру. Адже вони жодного разу не дієтичні. Вважайте, ми вас попередили! Ну а тепер пірнаємо в майстерність і вчимося творити диво.

Інгредієнти:

250 мл молока

100 г цукру

1П ванілі

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

1п (11г). Сухих дріжджів

2 яйця

600г борошна.

Масло 70 г

Для начинки з'єднати наступні інгредієнти 👇

Смородина морожена або свіжа 500г

Крохмаль 2 ст. л. з гіркою

Ванільний цукор 1п.

Кориця 2 ч. л.

Цукор 150г.

Для глазурі

Шоколад розтопленим на водяній бані з невеликою кількістю молока, щоб був більш рідким

Тісто:

Розвести дріжджі з теплим (не гарячим молоком) залишити на 15-20 хвилин для набухання.

Окремо збиваємо яйця з цукром і ванільним цукром до пишної піни, і додаємо розтоплене вершкове масло. Цю суміш додаємо до дріжджів і поступово додаючи борошно, вимішуємо тісто. Ми залишаємо в теплому місці на 2 години, щоб тісто підійшло.

Готове тісто розгортаємо товщиною приблизно в 1-1.5 см, намазуємо начинкою і формуємо рулет. Ріжемо на шматочки по 3 см, і викладаємо на застелений пергаментом деко приблизно 1.5 см один від одного. Ставимо в попередньо нагріту духовку до 180° на 20 хвилин, готові булочки поливаємо шоколадом)

Приємного апетиту!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, домашня ковбаса у фользі: спробувавши один раз, ви більше не будете купувати в магазині.

Як повідомляв " Знай.ua", звичайний день стане справжнім святом: рецепт ніжної грудинки в пиві.

Знай.ua писав, щоб добро не пропадало: три смачних рецепта для зелених помідорів.