Наближається зима, з її холодними і тьмяними днями, хуртовинами, і з високою ймовірністю, карантином. Щоб сидіти вдома було не так сумно, а, навпаки, солодко, ми приготували для вас дивовижний рецепт варення з апельсина і ківі. Насичений смак, неповторна кислинка і приємна консистенція подарує яскравий настрій і незабутні миті. Таке варення можна вживати з чаєм, з печивом, можна мазати його на хліб і вафельні коржі, або додавати до своїх улюблених рецептів. Втім, це цілком самодостатнє ласощі, спробувавши яке, ви неодмінно захочете добавки. А тепер перейдемо безпосередньо до рецептом варення.

ІНГРЕДІЄНТИ

ПРИГОТУВАННЯ

Апельсини помити, потім очистити їх і ківі від шкірки. Нарізати дрібними кубиками, покласти в каструлю і засипати цукром. Почекати, поки не виділиться сік. Якщо соку виділилося мало, влийте півсклянки прохолодної кип'яченої води.

Ставимо каструлю на плиту і на невеликому вогні доводимо до кипіння майбутнє варення. Кип'ятимо 10 хвилин, а після залишаємо масу остигати на кілька годин. Пінку, яка з'являється під час варіння, знімати не потрібно. При охолодженні вона практично повністю зникає сама.

Повторюємо попередню процедуру ще 2-3 рази. В процесі останньої варіння додаємо в варення лимонну кислоту.

Розкладаємо варення по стерилізованим банкам і закочує їх. Готово!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, домашня ковбаса у фользі: спробувавши один раз, ви більше не будете купувати в магазині.

Як повідомляв " Знай.ІА", звичайний день стане справжнім святом: рецепт ніжної грудинки в пиві. На цей раз ми розповімо, як зробити неймовірно соковиту закуску на 12 порцій.

Знай.ІА писав, щоб добро не пропадало: три смачних рецепта для зелених помідорів. Якщо ви тільки що зібрали останній урожай помідорів і бачите, що багато хто ще не дозріли, нічого страшного. Навіть з незрілих овочів можна приготувати щось смачненьке.