Важливо вибирати макарони, пасту з твердих сортів пшениці. Їх можна вживати навіть людям на правильному харчуванні, адже вони корисні і менш калорійні.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Важливо при приготуванні макаронів дотримуватися пропорції. Якщо ви просто кип'ятите воду, соліть на око і додаєте випадкову кількість макаронних виробів, ризикуєте зіпсувати блюдо. Не потрібно гадати, адже ідеальний баланс вже знайдений. На кожні 50 г макаронів влийте 500 мл води і додайте третину чайної ложки солі.
Сіль потрібно додавати в гарячу, але не киплячу воду. Але на пасту повинна впливати пікова температура води, а сіль цю температуру знижує. Тому макарони і злипаються.
Важливо дотримуватися часу варіння. Воно вказується виробником на упаковці. Все залежить від сорту макаронів. В основному цей час коливається від 5 до 7 хвилин.
Промивати не потрібно. Ця технологія вже давно залишилася в минулому. Після варіння потрібно змити зайву воду, додати масло або соус і подавати до столу.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, Як правильно зварити каву в турці, тонкощі і секрети приготування.
Як повідомляв Знай. ua, сніданок, обід і вечеря за 20 гривень, як дешево і смачно нагодувати всю сім'ю.
Також Знай. ua писав, що як зробити фарш без м'ясорубки, котлети і голубці готуються в два рази швидше.