Картопляне пюре на другий день вже не є такою чудовою апетитною стравою, тому господині часто думають, яке б застосування йому знайти. Звичайною практикою є приготування картопляників, але здивувати родину можна й картопляними трикутничками.

Читайте Знай в Google News!

Рецептом ділиться Кулінарний Мікс з Христиною Оловянніковою.

Ці своєрідні смажені "пиріжки" добре підійдуть і для того, щоб їх взяти на обід на роботу, але найкраще їх смакувати гарячими.

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще
  • 180 г пшеничного борошна
  • 1 яйце
  • Часник, зелень, сіль і перець.
  • 300 г картопляного пюре.
  • гашена сода - 1/4ч.л.

Приготування

Змішайте картопляне пюре і яйце до однорідної маси. Це можна зробити і звичайною товкачкою.

Додати соду, гашену яблучним оцтом, сіль. Можна додати спеції за смаком, наприклад, пару зубчиків часнику і зелень. Додати просіяне борошно і замісити тісто.Довго місити не треба.

Врешті-решт. ви маєте отримати "колобка" з тіста, яке не липне до рук. Присипте стіл борошном, і сформуйте корж, відповідний діаметру вашої сковорідки (рецепт приблизно для сковорідок діаметром в 24 см) і товщина коржа біля 1 сантиметра. Ножем для піци розрізаємо корж або коржі на 8 пиріжків. Розігріваємо олію і перекладаю пиріжки в сковорідку.

Смажу по 2-3 хвилини з кожного боку. Після обсмажки викладіть трикутники на паперову серветку, щоб прибрати зайвий жир.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коли немає грошей на "Баунті" і "Рафаелло", а солодкого хочеться: як приготувати десерт за копійки

Як повідомляв "Знай.ua", ковбаса з гороху, яку не відрізниш від м'ясної: рецепт з секретними компонентами.

Знай.ua писав, щоб він забув про маму, сбацай борщик з галушками: як знайти шлях до серця чоловіка однією стравою.