Соління на зиму - ті овочі, які ми всі звикли їсти з приходом холодів. Незвичайний рецепт салату на зиму для всієї родини запропонували в Telegram - каналі салати.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнт:
- Капуста-3 кг (білокачанна);
- Буряк -2 шт;
- Морква -2 шт;
- Зелень -1 пучок;
- Лавровий лист -4 шт;
- Перець горошком -1 ч ложка.
Розсіл:
- Вода -3 літри;
- Сіль -6 ст ложок;
- Цукор - 3 ст ложки.
Спосіб приготування:
Капусту потрібно розрізати навпіл і часточками. А морква і буряк – великими часточками. Все необхідно скласти в каструлю і залити розсолом. Зелень викласти на дно каструлі.
Розсіл готуємо так: в киплячу воду насипаємо сіль, цукор і добре перемішуємо. Капусту заливаємо гарячим розсолом. На добу при кімнатній температурі під вантаж.
Через добу переносимо в холодильник. На зиму заливаємо остиглим розсолом і відразу в прохолодне місце.
При бажанні можете кинути один гострий перець. Якщо хочете гостру капусту, перчик розріжте на кілька шматків. Перед подачею я рясно поливаю рослинним маслом.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Як повідомляв Знай. ua, Курячий рулет з грибами, як приготувати делікатесне блюдо за копійки.
Також Знай. ua писав, що смачна курочка з картоплею і грибами, ніж нагодувати нежданих гостей.