Найпростіший
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Рецептом квашеної капусти поділився сайт
Інгредієнти:
- 3 кг капуста (зимовий сорт)
- 90 г моркви (30 г на 1 кг капусти)
- 70 г солі (від 20 до 25 г на один кг капусти, але не більше)
Приготування:
Капусту зимового сорту нашаткувати та викласти у велику миску. Моркву натерти на крупній тертці і додати до капусти. Посолити капусту і перетерти до появи соку. Перекласти її в емальовану каструлю. Зверху покласти тарілку і вантаж, наприклад, у вигляді трилітрового бутля з водою.
Залишити капусту кваситися на п'ять днів в теплому приміщенні. Протягом усього терміну квашення проколювати дерев'яною палицею капусту до самого дна каструлі, щоб випустити газ. Завдяки цьому не буде неприємного запаху та гіркоти. Готову квашену капусту тримайте в прохолодному приміщенні.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,