Капуста квашена цілою головкою виходить ароматна, соковита, пікантна і дуже смачна. З її листочків виходять не менш апетитні голубці.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Рецептом квашеної капусти поділився сайт "
Інгредієнти:
- капуста
Для маринаду:
- вода
- сіль
Приготування:
Для капусти вагою 1 кг потрібно взяти 1/3 ст.л. солі. Розмішуємо сіль в холодній воді. У капусті відрізаємо від качана шапочку і вирізаємо сам качан. Кладемо в середину капусти сіль, враховуючи її вагу.
Тепер вкладаємо качан в каструлю або пластикове відро з кришкою і заливаємо розсіл. Розсіл повинен повністю покривати капустину. Кладемо зверху тарілку, накриваємо кришкою і ставимо в прохолодне місце на 2 – 3 тижні.
На свій смак до такої квашеної капусти можна додати спеції, зелень, часник або цибулю.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,