Капуста квашена цілою головкою виходить ароматна, соковита, пікантна і дуже смачна. З її листочків виходять не менш апетитні голубці.

Читайте Знай в Google News!

Рецептом квашеної капусти поділився сайт "Cooku".

Інгредієнти:

  • капуста

Для маринаду:

Популярні новини зараз
Лише $100 на місяць: адвокати беруться захистити ухилянтів від ТЦК, можна оформити підписку Грошову допомогу дадуть не всім: що треба підтвердити Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Показати ще
  • вода
  • сіль

Квашена капуста, фото: кадр з відео
Квашена капуста, фото: кадр з відео

Квашена капуста, фото: кадр з відео
Квашена капуста, фото: кадр з відео

Приготування:

Для капусти вагою 1 кг потрібно взяти 1/3 ст.л. солі. Розмішуємо сіль в холодній воді. У капусті відрізаємо від качана шапочку і вирізаємо сам качан. Кладемо в середину капусти сіль, враховуючи її вагу.

Тепер вкладаємо качан в каструлю або пластикове відро з кришкою і заливаємо розсіл. Розсіл повинен повністю покривати капустину. Кладемо зверху тарілку, накриваємо кришкою і ставимо в прохолодне місце на 2 – 3 тижні.

На свій смак до такої квашеної капусти можна додати спеції, зелень, часник або цибулю.

Квашена капуста, фото: кадр з відео
Квашена капуста, фото: кадр з відео

Квашена капуста, фото: кадр з відео
Квашена капуста, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вівсяне печиво за 12 хвилин: гора ароматних ласощів практично з нічого. Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли часу обмаль. Вівсяне печиво готується лічені хвилини, а випікається ще швидше.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також "Знай.ua" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо. Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів