Оладки з кукурудзи готуються дуже швидко, а виходить неймовірно смачно. Щобільше, ця страва смачна як в холодному, так і в гарячому вигляді.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Рецептом кукурудзяних оладок, які добре підходять для швидкого сніданку або перекусу, поділився сайт "".
Інгредієнти:
- кукурудза консервована, 1 банка;
- рідина від кукурудзи, 60 мл;
- яйце, 1 шт.;
- борошно, 120г;
- сіль.
Приготування:
Відкриваємо банку кукурудзи і зливаємо в місткість рідину. Змішуємо рідину з яйцем до однорідності. Солимо на свій смак і перемішуємо. Тепер всипаємо туди кукурудзу і перемішуємо. Додаємо борошно, вимішуємо тісто. Залишаємо його на 5-7 хвилин.
Розігріваємо рослинну олію на сковорідці і столовою ложкою викладаємо тісто. Обсмажуємо оладки з двох сторін на невеликому вогні до рум'яності. Подавати їх можна зі сметаною або до основних страв як хлібний корж. Поєднуються такі складники просто ідеально.
Обов'язково підпишись на наш канал в , щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, . Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли часу обмаль. Вівсяне печиво готується лічені хвилини, а випікається ще швидше.
Як повідомляв портал "Знай.ua", . Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.
Також "Знай.ua" писав, . Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів