Ці незвичайні східні грінки добре підійдуть під пиво та інші напої, їх охоче їдять діти. Скільки б ви їх не приготували, тарілка дуже швидко спорожніє.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Рецептом східних грінок поділився сайт "
Інгредієнти:
- Вірменський лаваш - 1 шт.;
- М'який плавлений сир "Вершковий" - 200 грамів;
- Часник - 3 зубчики;
- Крабові палички – 100 грамів;
- Зелень кропу - 0, 5 пучка;
- Олія соняшникова дезодорована - 3 ст. ложки;
- Яйця курячі - 2 шт.;
- Борошно пшеничне – 1 ч. ложка.
Приготування:
Крабові палички дрібно наріжте. Зубчики часнику натріть на дрібній тертці. Сир змішайте з часником. Масу ретельно вимішайте. Зелень кропу дрібно наріжте.
Лаваш розріжте на 4 рівних прямокутники. Складіть його навпіл, розріжте, а потім кожну половинку знову складіть навпіл і ще раз розріжте. На один пласт намазати плавлений сир. Сир посипати зеленню кропу. Зверху покрити крабовими паличками. Палички закрити другим пластом лаваша.
Повторити заповнення начинкою на другому і третьому пластах. Остаточно закрити четвертим пластом і притиснути. Гострим ножем розрізати отриманий брикет на невеликі шматочки. До яєць додати борошно і злегка збити. Грінки рясно вмочити в яєчну масу і обсмажити на олії з двох сторін до рум'янцю.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,