Яблучні пончики-стануть класним домашнім десертом, який не тільки сподобається всій родині, але і не додасть зайвих сантиметрів в талії. Важливим також є те, що вони досить прості в приготуванні, варто тільки уважно поставитися до нарізки яблук.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнт:
- 3-4 яблука
- Яйце
- Цукор ст. л.
- Молоко 1/2 склянки
- Кориця
- Ванілін і розпушувач
- Пшеничне борошно
- Рослинна олія
Спосіб приготування:
До яйця додати столову ложку цукру, півсклянки молока, корицю, ванілін і розпушувач. Добре перемішати і додати склянку борошна.
Нам необхідно добре вимішати, щоб вийшла однорідна маса без грудок.
Наливаємо рослинне масло на сковороду, очищаємо яблука від шкірки.
Нарізаємо на рівні кільця, видаляємо серцевину.
Обвалюємо яблуко в борошні і занурюємо в тісто, потім відправляємо в розігріте масло, і обсмажуємо до золотистої скоринки.
Після смаження варто викласти на паперовий рушник. Це допоможе видалити залишки масла. Посипаємо цукровою пудрою і додаємо джем.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, грибна ікра для швидкої закуски, смачний і перевірений рецепт.
Як повідомляв Знай. ua, фарш, картопля і нічого більше, рецепт соковитих котлеток Стіжок.
Також Знай. ua писав, що фантастично корисна риба, як вибирати оселедець, щоб отримати максимум для здоров'я.