Прийшов час трохи відпочити від великої кількості різноманітних хитромудрих рецептів. Іноді хочеться порадувати себе, домашніх й гостей простими ласощами. Спеціально для тих, хто любить солодке у нас є рецепт рум'яних пончиків. Практично таких же, як і у американських копів — вони це люблять, чому ми не можемо собі цього дозволити? Як виявилося можемо, нам не потрібні ці величезні фритюрниці та неймовірних розмірів баки з шоколадною пастою і пудрою, всього по троху.

Про цей рецепт стало відомо з публікації у мережі Isntagram майстрині по кулінарії Аліни "recepti_alina". Дякуюємо, Аліно!

"Пончики, дякую за лайки! Інгредієнти: Яйця-2 шт; Цукор-3 ст. л.; Молоко-350 мл (тепле); Дріжджі-10 гр.; Масло вершкове-100 гр.; Борошно-600 гр. (+/-). Приготування: Всі інгредієнти з'єднуємо і замішуємо тісто. Відправляємо підніматися в тепле місце на 1,5-2 години. Вирізаємо пончики і смажимо у великій кількості олії з двох боків до рум'яності на середньому вогні. Остиглі пончики покриваємо шоколадом або цукровою пудрою. Смачного!", - діляться відмінним рецептом в Instagram "recepti_alina".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, забудь про варіння - унікальний рецепт смажених фаршированих перчиків змусить заурчать ваші животики.

Як повідомляв Знай.uа ніжна курочка у вершково-томатному соусі відправить просто до Індії - смачний рецепт баттер чікен.

Знай.uа писав, після цих рулетів ви забудете про шаурму, ідеальне поєднання м'яса та овочів.