Печінковий рулет дуже простий в приготуванні. Він підкорить з першого шматочка. Такий рулет можна подавати як закуску, окреме повноцінне блюдо або м'ясне доповнення до будь-якого гарніру.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Рецептом печінкового рулету поділився сайт "
Інгредієнти:
- куряча печінка - 500 грамів;
- плавлений сир - 200 грамів;
- великі курячі яйця - 4 штуки;
- жирний майонез - 3 столові ложки;
- 4 зубчики часнику середнього розміру;
- 1 столова ложка пшеничного борошна;
- зелень кропу;
- сіль;
- перець.
Приготування:
Яйця збити в пишну піну в окремій місткості. Курячу печінку добре промити і обсушити від надлишку вологи. Подрібнити печінку в блендері. Можна також скористатися і м'ясорубкою.
Тепер змішати збиті в піну яйця і подрібнену печінку. Додати до суміші борошно, посолити і поперчити. Масу ретельно перемішати.
Деко вистелити пекарським папером і вилити туди приготовлену масу. Розрівняти масу за допомогою лопатки в пласт. Запікати печінковий корж протягом 12-15 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці. Після випікання печінковий корж охолодити і зняти його з паперу для випічки.
Тепер потрібно змішати в окремій тарілці майонез, натертий сир, дрібно нарізаний кріп і подрібнений часник. Приготовленою масою промазати печінковий корж. Згорнути його в рулет і залишити в холоді мінімум на 2 години. Охолоджений рулет порізати на порційні шматочки.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,