За цим рецептом бісквіт виходить пружним, дуже м'яким і повітряним. Ви отримаєте ідеальні коржі для домашніх тортів, пирогів, рулетів.

Читайте Знай в Google News!

Як приготувати смачний бісквіт розповідає "Cooku". Під час приготування важливо дотримуватись правильного співвідношення інгредієнтів.

Інгредієнти:

  • 6 яєць,
  • 1 скл. цукру,
  • 1 скл. борошна,
  • 1 щіпка соди або 0,5 ч. л. розпушувача.

Бісквіт, фото: кадр з відео
Бісквіт, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Приготування:

Яйця перед приготуванням потримайте в морозилці протягом 10-15 хвилин, вони повинні бути добре охолодженими. Збивайте яйця в глибокій мисці міксером на високій швидкості.

Коли яєчна маса збільшилася в об'ємі в 4-5 разів, починайте невеликими порціями додавати цукор. Вимкніть міксер і всипте просіяне борошно, перемішайте суміш ложкою, додайте соду або розпушувач.

Форму для випічки застеліть пергаментом і присипте борошном, вилийте бісквітне тісто. Випікайте в уже розігрітій духовці при температурі не більше 180 градусів протягом 45 хв. Якщо краї випічки підрум'янилися, а серединка рідка, поступово зменште жар.

Під час випічки дверцята духовки краще не відкривати, адже бісквіт може осісти. Готовому коржу дайте охолонути у формі, потім виймайте.

Бісквіт, фото: кадр з відео
Бісквіт, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вівсяне печиво за 12 хвилин: гора ароматних ласощів практично з нічого. Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли часу обмаль. Вівсяне печиво готується лічені хвилини, а випікається ще швидше.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.