Не кожен знає, що класти жовток у фарш для приготування котлет є величезною помилкою, адже без нього вони виходять набагато смачнішими.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Щоб котлети завжди виходили ідеальними, важливо знати нюанси підготовки фаршу і обсмажування. Як цією м'ясною стравою підкорити кожного члена сім'ї пише "
Виявилося, що яєчний жовток більше шкодить консистенції котлет, ніж допомагає. Таким чином жовток став головним ворогом фаршу. При додаванні жовтка, фарш "збігає", стає рідким. А щоб його скріпити, доводиться додавати сухі інгредієнти: борошно, хліб, панірувальні сухарі тощо.
Щоб приготувати дуже соковиті котлети, які не будуть розпадатися на сковорідці потрібно дотримуватися деяких хитрощів. Наприклад, викладати готові котлети слід строго на розпечену олію. Якщо вона не прогріється достатньо, то вбереться в фарш і котлети розпадуться ще до того, як посмажаться.
Рецепт соковитих котлет
Знадобиться: свіжий фарш (не заморожений), цибулина, яєчний білок, шматочок соковитого яблука, зелень. Щоб поліпшити смак, треба додати 50 грамів крижаної води (на 500 г фаршу). Такі хитрощі допоможуть зробити котлети пишними і соковитими. І не забувайте, що не варто додавати до них яєчний жовток.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,