Якщо ви втомилися від банального переліку обідніх страв, і у вас є трошки вільного часу, пропонуємо приготувати шалено смачні м'ясні ковбаски в пергаменті з яйцем і сиром.

Ця страва також можна назвати м'ясним рулетом, але назва тут не важливо. Головне-це доступність інгредієнтів і дивовижний смак. Від готових ковбасок неможливо відірватися. Приємний бонус полягає в тому, що приготувати цю страву обійдеться не дорожче, ніж ваш звичайний обід.

Для рулетиків нам знадобляться:

Курячий фарш-600 грам;

Панірувальні сухарі-2 ст. л

Яйце куряче-3 шт

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Вершкове масло-30 г

Твердий сир-150 г

Орегано-0,5 ч. л.

Вода-200 мл

Сіль і мелений чорний перець - за смаком

Готуємо рулетики

  1. У глибокій мисці з'єднайте фарш, сухарі, спеції і сіль. Добре перемішайте.

  2. Відваріть яйця, остудіть і наріжте кубиками. Сир натріть на крупній тертці.

  3. Змастіть вершковим маслом пергаментний папір і рівномірно розподіліть третю частину фаршу. Посипте яйцем і сиром.

  4. Акуратно поверніть в рулет. Притисніть краї ложкою, щоб закрити їх. Загорніть рулет в папір. У вас повинно вийти 3 таких ковбаски.

  5. Викладіть рулети на сковороду, залийте водою, накрийте кришкою і готуйте на середньому вогні приблизно по 10 хвилин з кожного боку.

Готово, можна подавати до столу. Такі рулетики набагато ніжніше котлет, а на смак не гірше, і такі ж ситні. Приємного апетиту!

Нагадаємо, омлет, гідний столу Зеленського: зірка "Орла і Решки" розкрив секретний французький рецепт