Деруни з капусти виходять ароматні, ніжні, з рум'яною скоринкою і неймовірно приємним смаком. Вони значно відрізняються від звичайних класичних дерунів з картоплі і мають свою незрівнянну родзинку.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна - 1 шт.
- Яйце куряче - 2 шт.
- Морква - 1 шт.
- Борошно пшеничне - 2,5 столові ложки
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Масло рослинне для смаження
Приготування:
З невеликого качана капусти видаляємо верхні жорсткі, підсушені і пошкоджені листки. Чистимо від шкірки моркву, миємо овочі. Нарізаємо середніми шматками близько 5-7 сантиметрів і подрібнюємо овочі на найвищій швидкості кухонного комбайна. Ми повинні отримати дрібні шматочки від 5 міліметрів до 1 сантиметра.
Віджимаємо капусту і моркву від надлишків соку. Вбиваємо туди яйця, вимішуємо. Просіваємо через сито 2,5 столові ложки пшеничного борошна, додаємо за смаком сіль, чорний мелений перець і ще раз вимішуємо.
Суміш повинна бути липкою і густою, даємо їй настоятися протягом 10 хвилин. Смажимо на розігрітій сковорідці на рослинній олії. Готові деруни подавайте з дрібно нарізаною зеленню та улюбленим соусом.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,