Де точно з'являється бажання готувати, так це на сторінці молодого кухаря Андрія, який приваблює не лише рецептами апетитних страв, але й напівоголеним красивим тілом.

Читайте Знай в Google News!

У соціальні мережі Інстаграм AndreyYoungChef публікує короткі відеоролики, від яких одразу ж з'являється апетит і нестримне бажання й собі зготувати щось смачненьке. Молодий кухар розповів "Buro247", що на кухні він з 15 років. У ресторані ж схитрив, сказавши, що вже виповнилося 18. Так і потрапив на роботу.

Фото: instagram.com/andreyyoungchef
Фото: instagram.com/andreyyoungchef

До 23 років його вже називали не інакше як "наймолодший кухар". Хлопець проявив себе, як дуже наполегливий і особливо вирізнявся бажанням вчитися. Андрій навіть опинився в півфіналі одного з найпрестижніших кулінарних конкурсів світу — S. Pellegrino Young Chef — 2018.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Тепер Young Chef - його друге ім'я і майбутній бренд для кулінарної школи, магазину фермерських продуктів, і навіть головний герой майбутніх мультфільмів. В анімації Андрій планує пояснювати дітям, що до продуктів потрібно ставитися дбайливо, як до живих істот.

Фото: instagram.com/andreyyoungchef
Фото: instagram.com/andreyyoungchef

Проте наразі підхід до дорослих він зумів знайти. Адже хлопець готує так, що у всіх течуть слинки. І навіть заграє з аудиторією, виставляючи свої напівоголені фото.

У молодого шефа проста кулінарна концепція - він показує страви, які можна приготувати за 15 хвилин. Незвичайними можуть виглядати тільки назви, а решту все досить знайоме. Частина його рецептів родом з дитинства - хлопець спостерігав, як готує мама. Сам Андрій зізнався, що його думки 24/7 зайняті їжею.

Фото: instagram.com/andreyyoungchef
Фото: instagram.com/andreyyoungchef

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.

Як повідомляв портал "Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця у холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.