Пісний борщ може вийти ситним і смачним, якщо його правильно приготувати. Така страва підійде всім тим, хто має намір постити перед святами.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Щоб приготувати смачний наваристий борщ вам знадобляться всі звичні інгредієнти, крім м'яса. А завдяки великій кількості квасолі страва виходить ситною і поживною. Рецептом пісного червоного борщу поділився сайт "
Інгредієнти:
- Буряк - 360 г
- Морква - 150 г
- Картопля - 390 г
- Капуста білокачанна - 360 г
- Цибуля - 150 г
- Часник - 2 зуб.
- Цукор - 50 г
- Оцет - 1 ст. л.
- Вода - 4 л
- Консервована квасоля - 800 г
- Томатна паста - 100 г
- Сіль - 20 г
- Чорний перець (горошком) - 10 шт.
- Лавровий лист - 6 шт.
- Соняшникова олія - на свій смак
Приготування:
Очищені буряк і моркву поріжте соломкою, картоплю — кубиком, цибулю — півкільцями. Наріжте капусту. Обсмажте моркву з цибулею, видавіть туди часник. Окремо обсмажте буряк, додавши до нього цукор і оцет. Коли він випарується, влийте трохи води і тушкуйте до готовності.
Додайте в буряк засмажку з моркви і цибулі, томатну пасту і квасолю. Тушкуйте все разом ще протягом 10 хвилин. Закип'ятіть воду у великій каструлі, додайте капусту. Варіть її до напівготовності, потім додайте картоплю. Коли картопля стане м'якою, додайте овочеву засмажку.
Посоліть і поперчіть на свій смак. Додайте лавровий лист. Варіть страву ще протягом кількох хвилин на малому вогні. Пред подачею дайте йому трохи настоятися. Подавайте із зеленню і пісним хлібом.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,