Незвичайний секретний інгредієнт-айва і незвичайні спеції перетворять звичайне печеня в улюблене блюдо ваших рідних.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнт:
- 6 курячих гомілок (600 г)
- 1 цибулина
- 400 г айви
- 200 мл бульйону або води
- по ½ ч. л. кумина, коріандру, імбиру, паприки, часнику, куркуми, перцю чилі
- 1 ст. л. цукру
- 1 ст. л. вершкового масла
- сіль, перець
Курячі гомілки потрібно обсмажити до рум'яної скоринки, прибрати зі сковороди. Обсмажити цибулю, додавши всі спеції, викласти до курки, залити бульйоном і тушкувати 15 хв.
Айву нарізати часточками, видалити насіння, обсмажити з вершковим маслом і цукром 5-7 хв.
Є маленька особливість - для м'яса без кісточки час приготування можна скоротити на 5-7 хв, якщо нарізати його невеликими шматками.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, зимове блюдо і за кольором, і за змістом, рецепт польського білого борщу.
Як повідомляв Знай.иа, рецепт домашньої мандаринової горілочки для тих, хто любить чистий продукт.
Також Знай.иа писав, що фарширований м'ясом картопля зігріє зимовими вечорами, простий рецепт для всієї родини.