Спробувавши ароматне печиво "Трояндочки" за цим рецептом, ви захочете пекти його мало не щодня.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

Для тіста:

  • жовтки від трьох курячих яєць;
  • 200 мл сметани;
  • 200 г масла / маргарину;
  • щіпка солі,
  • 300-350 г борошна.

Для начинки:

  • білки від трьох курячих яєць
  • цукор - 0,5 склянки або 1 склянка цукру
  • ванілін за смаком

Печиво "Трояндочки", кадр з відео
Печиво "Трояндочки", кадр з відео

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Печиво "Трояндочки", кадр з відео
Печиво "Трояндочки", кадр з відео

Приготування:

Відокремте жовтки від білків, перемішайте з сіллю. Додайте сметану і топлене масло. Ще раз розмішайте і додайте борошно. З тіста сформуйте кулю, обгорніть її харчовою плівкою і поставте в холодильник на 1-2 години.

Тепер прогрійте духовку і приготуйте начинку. Білки збийте з цукром в густу піну. Поступово введіть цукор, додайте ванілін і продовжуйте збивати ще 5-7 хв, щоб отримати густу масу.

Тісто розділіть на дві частини. Кожну з них тонко розкатайте в пласт і поверх нанесіть білкову начинку. Акуратно згорніть в тонкий рулет, надлишки начинки приберіть лопаткою. Рулет наріжте гострим ножем одним швидким рухом. Випікайте на деку протягом 20-25 хв при t 200 С.

Печиво "Трояндочки", кадр з відео
Печиво "Трояндочки", кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.

Як повідомляв портал "Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця у холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.