Фаршировані гриби приготувати дуже просто на обід чи вечерю. Для цього знадобиться лише близько 30 хвилин часу.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
⠀
Інгредієнти:
- 500 г яловичого фаршу
- 1/2 ч. л. солі
- 1/2 ч. л. чорного перцю
- 1 ст. л. дрібно нарубаної петрушки
- 1/2 ч. л. солодкої паприки
- 1 кг грибів
- 50 г тертого сиру
- 20 мл оливкової олії
- 1 ст. л. рослинної олії
Приготування:
Змішайте 500 г яловичого фаршу з 1/2 ч. л. солі, 1/2 ч. л. чорного перцю, 1 ст. л. дрібно нарубаної петрушки і 1/2 ч. л. солодкої паприки. Сформуйте з фаршу м'ясні тефтелі однакового розміру.
Гриби промийте і зріжте з них ніжки. Розкладіть гриби на деко, змащене оливковою олією. У шапочки грибів покладіть м'ясні тефтелі. Збризніть фаршировані гриби невеликою кількістю оливкової олії і посипте тертим сиром.
Випікати гриби з м'ясною начинкою потрібно в розігрітій до 180°C духовці протягом 30 хвилин.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.
Як повідомляв портал "Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця у холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.
Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.