Грудень стрімко мчить до свого екватора, а після нього в будинках українців почнеться передсвяткова метушня. Багатьом господиням доведеться ламати свою фантазію над тим, чим би таким смачним порадувати свою родину та гостей.

Читайте Знай в Google News!

Звичайно, традиційні салати ніхто не відміняв, проте можна знайти місце і для десертів. На цей раз ми разом розберемося, як готувати смачні смажені пампушки.

Про цей рецепт стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Салати і Десерти".

Пампушки у фритюрниці, скріншот: YouTube
Пампушки у фритюрниці, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Що нам потрібно: 300 гр борошна; 1 ч.л сухих дріжджів; 2-3 ст. л цукру; 1/2 ч. л солі; 1/2 ч. л розпушувача; 1 яйце; 20 мл рослинного масла; 120-130 мл теплої води; масло для смаження.

Спосіб приготування: у миску всипати борошно, додати сухі інгредієнти і яйце, перемішати. Влити рослинне масло. Додаємо воду і замішуємо м'яке тісто. Змастити тісто рослинним маслом, накрити плівкою і поставити в тепле місце на 40 хвилин. Формуємо наш виріб, як показано на відео. Головне гарненько натиснути посередині, щоб вони не розповзлися під час смаження. Накрити плівкою і залишити хвилин на 15. Розігріти рослинне масло і смажити наші пишечки до красивого, золотистого кольору, вогонь трохи нижче середнього. При подачі можна посипати цукровою пудрою. Смачного!!!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, салат "Новорічний чобіток": ситна закуска, щоб не втратити взуття після застілля.

Як повідомляв Знай.uа, снігові кульки на новорічний стіл краще магазинних - здивуй гостей бісквітною майстерністю.

Знай.uа писав, візьми бика за роги: салат на новорічний стіл з покровителя року.