Запечені яблука з банановим кремом - чудовий рецепт з дитячого меню, який смакуватиме й дорослим. Завдяки цій смачній та корисній страві ви точно вгодите своєму малюку.

Інгредієнти на 2 порції:

  • Яблуко тверде велике - 1шт.
  • Банан - половинка (можна цілий)
  • Сир брикетний 5% - 200 г
  • Підсолоджувач - на свій смак

Запечені яблука з банановим кремом, instagram.com/teddyfit_pp
Запечені яблука з банановим кремом, instagram.com/teddyfit_pp

Приготування:

Спершу готуємо яблука. Для цього розрізаємо його навпіл, вирізаємо місце для начинки. Потрібно орієнтуватися, щоб всередину помістилося приблизно 100 г.

Для приготування начинки банан і сир, змішуємо. Їх можна просто розім'яти вилкою. І начиняємо нею підготовлені яблука.

Ставимо їх в духовку на 180-200 градусів і запікаємо протягом 20-25 хвилин залежно від духовки. Яблуко має вийти м'яким, але тримати форму. То ж в кашу його не потрібно перетворювати.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Марина Боржемська показала, як готувати швидкі і корисні страви: рецепт салату і печеної риби з гарбузом

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Яблуко" з буряка та м'яса: рецепт яскравої закуски на Новий рік. Овочево-м'ясна закуска у вигляді яблука - це ідеальна страва на Новий рік. Вона яскрава, смачна і легко готується!

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.