Це австрійське блюдо вам обов'язково сподобається, адже готується воно з простих і доступних продуктів.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТрадиційну печеню по-тірольськи самі тріольці жартома називають істинно чоловічим блюдом, оскільки до його складу входить соковите м'ясо, картоплю і яйця. Так калорійно, але так смачно!
Інгредієнти
Картопля - 500 гр
Цибуля - 1 шт
Супова яловичина - 250 гр.
Шинка - 100 гр.
Часник - 2 зуб.
Яйця - 4 шт.
Рослинна олія - 2 ст. л.
Вершкове масло - 1 ст. л.
Сіль, перець, зелень до смаку
Приготування
Очищену картоплю наріжте скибочками. Підсмажте її на рослинній олії або на смальці. Трохи посоліть
Наріжте яловичину скибочками, шинку кубиками, цибулю півкільцями. Подрібніть петрушку.
За хвилин 10 до готовності картоплі додайте до нього цибулю, м'ясо і шинку. Смажте, періодично перевертаючи лопаткою.
Додайте в кінці часник, пропущений через прес, і готуйте ще 2-4 хвилини.
Розтопіть вершкове масло в сковороді. Підсмажте на ньому яйця, на кожну порцію по одному. Посоліть і поперчіть. Викладіть картоплю на тарілку, посипте зеленню і викладіть зверху яйце.
Нагадаємо рецепт салату і печеної риби з гарбузом
Як повідомляв портал Знай.ua, святкові молочні коктейлі стануть чудовою альтернативою шампанському на Новий рік: топ-3 рецепти
Також Знай.ua писав, як смачно засолити сало з часником