Цей простий рецепт сухого засолювання сала, точно стане вашим улюбленим. Ідеальне сало дуже легко і просто приготувати в домашніх умовах.

Читайте Знай в Google News!

Секретним способом засолювання смачного сала з часником поділився сайт "Наука і правда".

Інгредієти:

  • свіже сало;
  • 4 ст. л. крупної солі;
  • 1 ст. л. чорного перцю меленого;
  • 0,5 ч. л. червоного перцю;
  • 5 зубчиків часнику;
  • 2 шт лаврового листа;
  • майоран;
  • кмин.

Сало, фото: кадр з відео
Сало, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Приготування:

Шматки свіжого сала добре пошкребіть ножем, щоб прибрати всі можливі забруднення. Мити сало в жодному разі не можна. Потім шматок сала надрізати до шкури, надрізи робимо через кожні 5 см.

Всі спеції змішуємо у посудині і додаємо часник. Тепер цією сумішшю натираємо шматки сала. Укладаємо їх в місткість так, щоб шкура стикалася зі шкурою, а сало тільки з салом, так воно швидше просолиться.

Залишаємо сало на добу при кімнатній температурі. А потім ставимо його в холодильник. Ще через 2 доби смачне сухе сало готове.

Засолювання сала, фото: кадр з відео
Засолювання сала, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.

Як повідомляв портал "Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця у холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.