Поки вся країна гуляє новорічні свята, оригінальні кулінарні ідеї - на вагу золота. Все ще не знаєте, чим здивувати гостей і родичів? Приготуйте для них наваристий суп з яловичої рульки, який за допомогою одного інгредієнта перетворюється на холодець.

У цій страві приваблює, перш за все, її бюджетність — поки стрімко дорожчають продукти, вартість приготування такої страви залишається по-справжньому антикризовою. Також такий суп ситний, смачний і корисний — домашні безумовно попросять у вас добавки! Отже, зберігайте собі рецепт і спробуйте його приготувати прямо сьогодні.

Нам знадобляться наступні продукти:

  • Гомілка або рулька яловича 0,5-0,8 кг
  • Цибуля 1 шт
  • Картопля 1-2 шт (за бажанням)
  • Перець, сіль за смаком
  • Часник 2 - 3 зубчики

Приготування:

Добре очищену яловичу рульку ретельно вимити. У каструлю налити воду, покласти м'ясо. Коли вода закипить, зняти піну.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Далі додаємо крупно нарізану картоплю, цибулю, сіль, накриємо кришкою і поставимо в заздалегідь нагріту духовку до 140 градусів на 3 - 4 години. (Дивимося, щоб не було бурхливого кипіння).

За 20 хвилин до приготування додаємо улюблені спеції.

З готового бульйону дістаємо рульку і розбираємо на невеликі шматочки, зрізуючи м'ясо з кістки.

Подаємо блюдо порційно, в кожну тарілку додаємо зелень і за бажанням часник.

Можна готувати без картоплі, тоді виходить, як гарячий холодець.

Приємного апетиту!

Нагадаємо, як приготувати домашній глінтвейн на зимові свята

Як повідомляв портал Знай.ua, простий рецепт для чайної паузи-цей бісквіт хочеться ще і ще

Також Знай.ua писав про рецепті мандаринового пирога