Поки вся країна гуляє новорічні свята, оригінальні кулінарні ідеї - на вагу золота. Все ще не знаєте, чим здивувати гостей і родичів? Приготуйте для них наваристий суп з яловичої рульки, який за допомогою одного інгредієнта перетворюється на холодець.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяУ цій страві приваблює, перш за все, її бюджетність — поки стрімко дорожчають продукти, вартість приготування такої страви залишається по-справжньому антикризовою. Також такий суп ситний, смачний і корисний — домашні безумовно попросять у вас добавки! Отже, зберігайте собі рецепт і спробуйте його приготувати прямо сьогодні.
Нам знадобляться наступні продукти:
- Гомілка або рулька яловича 0,5-0,8 кг
- Цибуля 1 шт
- Картопля 1-2 шт (за бажанням)
- Перець, сіль за смаком
- Часник 2 - 3 зубчики
Приготування:
Добре очищену яловичу рульку ретельно вимити. У каструлю налити воду, покласти м'ясо. Коли вода закипить, зняти піну.
Далі додаємо крупно нарізану картоплю, цибулю, сіль, накриємо кришкою і поставимо в заздалегідь нагріту духовку до 140 градусів на 3 - 4 години. (Дивимося, щоб не було бурхливого кипіння).
За 20 хвилин до приготування додаємо улюблені спеції.
З готового бульйону дістаємо рульку і розбираємо на невеликі шматочки, зрізуючи м'ясо з кістки.
Подаємо блюдо порційно, в кожну тарілку додаємо зелень і за бажанням часник.
Можна готувати без картоплі, тоді виходить, як гарячий холодець.
Приємного апетиту!
Нагадаємо, як приготувати домашній глінтвейн на зимові свята
Як повідомляв портал Знай.ua, простий рецепт для чайної паузи-цей бісквіт хочеться ще і ще
Також Знай.ua писав про рецепті мандаринового пирога