Грудень стрімко мчить до свого логічного завершення, а разом з ним і 2020 рік. Перед новорічними святами українці вже починають готувати святкові салати і складають меню до столу, щоб було чим здивувати домашніх, гостей, а також порадувати себе.

Однак між усією цією суєтою можна зробити перерву на чай. Тактична пауза для гарячого і смачного напою. А до чаю можна зробити неймовірний десерт на бісквіті.

Про цей рецепт стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Кулінарія".

Десерт до чаю, скріншот: YouTube
Десерт до чаю, скріншот: YouTube

Що нам потрібно:

Популярні новини зараз
Пішов за хлібом – потрапив до армії: що треба перевіряти, перш ніж виходити з дому Плюс 570 грн до основної виплати: пенсіонери отримають надбавку у листопаді Школярів переведуть на новий формат: навчатися класами більше не будуть Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші
Показати ще

Бісквіт: яйця - 6 шт; цукор - 150 гр; борошно - 100 гр; Какао порошок - 1 ст. л.
Просочення: Молоко - 150 мл.
Крем: варене згущене молоко - 1 б.
Молоко - 100 мл.

Спосіб приготування: до яєць додаємо цукор. Збиваємо до білої пишної маси, яка збільшиться в 3 рази. Борошно змішуємо з какао і по трохи додаємо в чашу. Акуратно лопаткою від низу до верху замішуємо тісто. Тісто виливаємо у форму і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин. Готовий бісквіт заливаємо гарячим молоком.

Для крему змішуємо варене згущене молоко з молоком до однорідної консистенції і наносимо зверху на бісквіт. Для візерунка можна ще додати топлений шоколад. Прибираємо до холодильника для просочення мінімум на 30 хвилин. За бажанням прикрашаємо будь-якими ягодами. Приємного чаювання!

Раніше повідомляли, салат "новорічні вогники" відправить обридле олів'є в минуле назавжди, унікальний рецепт.

Як повідомляв Знай.иа, рулет з курятини до новорічного столу: простий рецепт з несподіваними інгредієнтами.

Знай.uа писав, апетитний турецький бурек завоює серця гостей за новорічним столом: рецепт випічки.