Яблуко – смачний та дуже популярний продукт, його можна їсти у свіжому вигляді, зробити з нього сік, додавати у різноманітні блюда, варити варення тощо. Несподіванкою на вашому столі може стати яблучна аджика.

Оригінальний рецепт такої аджики з’явився у Telegram-каналі «Домашня консервація».

Отже, які продукти знадобляться для приготування найсмачнішої аджики:

Пoмідop — 2 кг

Пepeць бoлгapcький (краще червоний) — 1 кг

Яблука (із киcлинкoю) — 500 г

Популярні новини зараз
Київстар змінює тарифи з 29 жовтня: що чекає на абонентів "Не будь слабаком...": батько найняв повію для 13-річного сина, хлопчик знайшов вихід Школярів переведуть на новий формат: навчатися класами більше не будуть Хто з чоловіків справді важливий для економіки: починається аудит "броней"
Показати ще

Морква — 500 г

Часник — 200 г

Гіркий пepeць (якщо не подобається пекуче – треба додати менше) — 100 г

Соняшникова олія — 1 склянка

Пepeць чорний (за смаком)

Сіль (за смаком)

По-перше, потрібно підготувати овочі: помити і почистити, моркву та яблука очистити від шкірки. Далі всі інгредієнти подрібнити у м’ясорубці, або можна скористатися блендером. Після цього додаємо сіль та чорний перець, соняшникову олію та ставимо на плиту варитися біля двох з половиною годин. Не забуваємо помішуватися майбутню аджику.

Коли потрібний час сплине – розливаємо по стерилізованих банках та закатуємо кришками. Або, якщо хочеться скуштувати одразу, то яблучну аджику можна додати до багатьох блюд: м’ясо, , пюре, або навіть використовувати її як приправу до рагу та борщу.

bon appetit!

Яблучна аджика,  скриншот youtube СЕМЕЙНЫЕ РЕЦЕПТЫ
Яблучна аджика, скриншот youtube СЕМЕЙНЫЕ РЕЦЕПТЫ

Знай.ua нагадує: Фаршировані печериці за 30 хвилин: простий спосіб смачно нагодувати сім'ю

Як раніше повідомляв Знай.ua: Котлетки, що тануть у роті - секретний інгредієнт зробить будь-яке м'ясо соковитим

Також Знай.ua писав: Запечена курка з картоплею, травами і часником: як замаринувати м'ясо