Відомий український кулінар, бренд-шеф магазину "Good Wine" і суддя проекту "МастерШеф" Володимир Ярославський часто радує аудиторію цікавими рецептами і ділиться своїми кулінарними знаннями в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 200 тисяч чоловік.

Цього разу Ярославський поділився рецептом новорічної закуски для справжніх гурманів і цінителів смачненьких кулінарних шедеврів. Він розповів численним фанатам, як приготувати міні-оладки з гарбуза, крем-сиру, авокадо і червоної ікри.

Скріншот з Instagram, Вова Ярославський
Скріншот з Instagram, Вова Ярославський

Перш ніж приступити до самого готування, він повідомив про важливість вибору правильної і корисної ікри, яку знайти не так-то просто, адже зустрічається така не в кожному магазині. Володимир зазначив, що сам віддає перевагу замороженій ікрі.

Отже, для приготування міні-оладок знадобляться такі інгредієнти:

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

250г пюре гарбуза
1 яйце
140г борошна
2г солі
10г порошку-розпушувачу

Для крему з авокадо:
1шт авокадо
1ст ложка оливкової олії
cіль, сок лимону і трішечки петрушки - за смаком

Весь детальний процес готування Ярославський показав і розписав в публікації.

Нагадаємо, жінка приготувала 45 страв за 12 місяців за допомогою фритюрниці - кращі рецепти для Вас на новорічний стіл

Як повідомляв Знай.uа, Євген Клопотенко з "МастерШеф" розкрив рецепт ідеального маринаду для новорічної індички

Також портал Знай.uа писав, що Юла поділилася рецептом "Олів'є", яким годує Анатолія Анатоліча на Новий рік: "Для простаків - чверть зарплати..."