Відомий український кулінар, а також Експерт в шоу "МастерШеф", Володимир Ярославський порадував шанувальників новим рецептом. Цього разу він приготував бичачі хвости, і запевняє, що це неймовірно смачно.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНовий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік радує шанувальників новими рецептами, і ось один з них.
"Я не знаю чи пробували ви раніше бичачі хвости, але їх м'ясо дуже смачне, хоча і вимагає часу на приготування. Даю рецепт приготування на кістці, але, якщо у вас буде бажання, після приготування кістку можна відокремити, обібрати м'ясо і зробити рагу" - почав пост Вова Ярославський.
Для приготування цієї страви вам знадобляться наступні інгредієнти.
- 1.5 кг хвостів;
- 200г моркви;
- 220г лука;
- 70г стебло селери;
- 25г часнику;
- 200-220г грибів;
- 40-50г рослинної олії;
- 150г червоного сухого вина;
- Бульйон або вода;
- Трава, сіль, чорний і ароматний перець;
- Можна додати ще томатів, за бажанням. І темного пива!
Спочатку необхідно нарізати хвости по суглобу, а це завдання не з простих. Далі обсмажуємо шматочки до готовності і відкладаємо. По черзі потрібно обсмажити цибулю, селеру, і в самому кінці часник, паралельно все це скидаючи в окрему каструлю.
Після цього потрібно додати гриби, покласти туди обсмажені хвости і залити вином. Чекаєте, поки все закипить, і додаємо трохи бульйону, сіль і перець за смаком.
Все накрийте пергаментом, і вирізаємо як сніжинку, щоб волога швидше виходила. Далі накриваємо кришкою і на повільному вогні тушкуємо ще 6-7 годин. Так, рецепт не з найшвидших і простих, однак, чоловік запевняє, що це неймовірно смачно.
Подавати м'ясо варто з соусом, і також можна їсти разом з гарніром.
Раніше повідомлялося, що вгуречний кетчуп, торт з попкорну і домашня карамель: 5 кращих рецептів 2021 року, які здивували всіх
Також, Євген Клопотенко з "МастерШеф" розкрив рецепт ідеального маринаду для новорічної індичкиейки