Відомий кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко часто ділиться з шанувальниками цікавими публікаціями та унікальними рецептами, від яких божеволіють багато українців. У соцмережі Instagram на знаменитість підписано понад 600 тисяч осіб.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЄвген Клопотенко продовжує розміщувати рецепти святкових страв, які актуальні для його шанувальників як ніколи, адже зовсім скоро настане найочікуваніша ніч у році.
Цього разу кулінар заговорив про червону ікру, яка користується великою популярністю серед українців в новорічні свята. Клопотенко запропонував приготувати нестандартну закуску з самого делікатесу, хурми, соєвого соусу, імбиру і базиліка.
Для багатьох таке поєднання здасться досить незвичайним і навіть дивним, але Євген запевняє, що спробувати однозначно варто. Рецепт дуже простий. Ікру потрібно змішати з соєвим соусом і натертим імбиром, а після отриману суміш викласти на порізані шматочки хурми.
"Скуштуйте, подумайте. І про структури, коли воно хрумтить, лопається та завершується м'якістю. І про смак, бо там виходить прекрасний контраст солодкого та солоного. Якщо ви оціните і захочете піти трохи далі, то змішайте ікру з соєвим соусом та соком тертого імбиру. Воно має огорнути ікру і збалансувати її", - написав кулінарний гуру.
Нагадаємо, рецепт натуральних і хрустких чіпсів без масла і солі: ідеальна альтернатива снекам з магазину
Як повідомляв Знай.uа, рецепт вершкового пива з "Гаррі Поттера": для тих, хто хоче відчути себе чарівником
Також портал Знай.uа писав, як обрати стиглий і смачний ананас до Нового року: 4 дієвих методу для визначення ідеального "хвостатика"