Відомий багатьом українським телеглядачам вже не перший десяток років журналіст, телеведучий Костянтин Грубич на своєму YouTube-каналі досить часто публікує різні рецепти кулінарних шедеврів.

Цього разу Костя поспілкувався з жінками з Житомирської області, які розкрили давні таємниці різдвяного меню українців.

Про це стало відомо завдяки новому відео, яке було опубліковано на YouTube-каналі Костянтина Грубича.

Сюжет Костянтина Грубича, скріншот: YouTube
Сюжет Костянтина Грубича, скріншот: YouTube

"Розмова з жінками з села Мостове Бердичівського району Житомирської області про традиції новорічних застіль. Святвечір, Різдво, Маланка, Хрещення - всі святки ми досліджували за традиційними стравами. Погляньте і порівняйте з обрядами у вашій родині. Напишіть, чи збігаються звичаї? Гарного всім Нового 2022 року! З Різдвом!", - розповідає Костянтин Грубич.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Сюжет Костянтина Грубича, скріншот: YouTube
Сюжет Костянтина Грубича, скріншот: YouTube

У новому відео можна помітити, що жінки розповідають про традиційну кутю, вареники, пироги, хліб (книш), а також про м'ясні частування і солодкі напої, як узвар.

Раніше повідомляли, Костянтин Грубич знайшов спосіб позбутися похмілля 1 січня-секрет просто з Карпат і пахне травами.

Як повідомляв Знай.uа, Костянтин Грубич показав, як приготувати смачний лимонад з малиною: ідеально до новорічного столу замість газованої води.

Знай.uа писав, Костянтину Грубичу показали різницю між крупками і качаною кашею-рецепт 300 років передається від бабусі до внучки.