Ну ось і прийшов 2022 рік, а разом з ним і час для чогось новенького. Пропонуємо нашим читачам дізнатися, як насправді найкраще приготувати "львівський сирник я ягодами". І щоб не було підозр, що це класичний "чізкейк" типу Нью-Йорк у нас є детальна система готування.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПро це стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу, де любителі кулінарної справи викладають свої унікальні способи приготування відомих страв.
Що нам потрібно:
Для сирників:
•Сир - 500 г.
•Яйця - 2 шт.
•Цукати - 80 г.
•Цукор - 50 г.
•Вершкове масло - 25 г.
•Сметана - 50 г.
•Манна крупа - 15 г.
•Лимон - 1 шт, цедра
•Сіль - щіпка
Для глазурі:
•Шоколад - 150 г.
•Вершкове масло-5 г.
•Фрукти - для прикраси
Спосіб приготування:
1. У глибокій ємності з'єднуємо всі інгредієнти для "сирника" і добре перемішуємо до однорідної маси.
2. Перекладаємо в форму і випікаємо в розігрітій до 160 градусів духовці 40-50 хвилин до золотистого кольору. Даємо повністю охолонути при кімнатній температурі і прибираємо в холодильник на 2-3 години, а краще на ніч.
3. Глазур: шоколад разом з вершковим маслом розтоплюємо в мікрохвильовці або на водяній бані. Покриваємо цієї глазур'ю наш "сирник" і прибираємо в холодильник до застигання глазурі. За бажанням прикрашаємо фруктами. Смачного!
Раніше повідомляли, спосіб приготування традиційних "пампух" за Галицькою рецептурою: найкраще, що можна подати після куті на Різдво.
Як повідомляв Знай.uа, рецепт швидкого сніданку з лаваша і сиру: готується за лічені хвилини, а коштує копійки.
Знай.uа писав, рецепт ніжного і повітряного тірамісу за 10 хвилин: для екстреної солодкої "допомоги".