А ви знали, що звичайні бублики з магазину можуть стати чудовою основою для повноцінної страви?
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦей смак ви не забудете ніколи, а ваші гості будуть дивуватися вашій винахідливості. Тому з радістю ділимося з вами рецептом, який хотіла б мати навіть ваша бабуся - бублики з фаршем.
Інгредієнти:
- Бублики/сушки/баранки (можна використовувати маленькі! На один укус)
- Молоко чи вода (можна теплі) Розмочити бублики у молоці чи воді. Приблизно 30 хвилин.
- Будь-який фарш (свинина/яловичина/курка)
- Сіль, Чорний перець, Паприка
- Ріпчаста цибуля
- майонез
- Помідори
- Сир (можна використовувати плавлений у квадратах (хохланд чи інший)).
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
Час запікання залежить від розміру котлети!
Духовка 200 градусів/40 хвилин + 5-10 хвилин із сиром.
Якщо немає часу розмочувати бублики, сформуйте блюдо у формі та обережно налийте гарячу воду (1 см). У духовці вода розм'якшить бублик.
У фарш можна додати обсмажені печериці. Смачно як у гарячому, так і у холодному вигляді!
Якщо ви любите складати меню на Новий рік зарано, то саме ця страва сіанет чудовою прикрасою святкового столу, але не використовуйте кролятину, щоб не образити символ 2023 - Чорного Водяного Кролика.
Нагадаємо, навіщо додавати цукор у котлети, беляші та чебуреки: секрет, про який не знає багато кулінарів.
Раніше ми повідомляли, як варити горох, щоб не здувало живіт: 5 секретів правильного приготування бобових.
Також не зайвим буде плов, як в Узбекистані без казана: простий рецепт на сковороді, який оцінять усі домашні.