Смачний рулет на десерт можна приготувати без додавання жодного грама муки. Щобільше вам знадобляться лише найпростіші продукти, які практично завжди є вдома.

Процес приготування дуже простий і кожному під силу. Слід лише дотримуватися нижченаведеної інструкції і насолодитися результатом.

Інгредієнти для рулету:

  • курячі яйця – 2 шт.;
  • вершки – 1 ст. л.;
  • цукор – 20 г;
  • сир – 245 г;
  • розпушувач – 0,5 ч. л.

Рулет, скріншот з відео
Рулет, скріншот з відео

Приготування рулету:

Спершу відокремте жовтки від білків, розкладіть їх у різні тарілки. Тепер приготуйте начинку, змішавши жовтки зі 125 грамами сиру та розпушувачем. Збийте цю масу до однорідної суміші. Далі білки за допомогою міксера доведіть до стану стійких піків та введіть у сирну суміш.

Тепер на лист з пергаментом викладіть отримане сирне тісто. У розігрітій до 180 градусів духовці випікайте протягом 10-15 хвилин. А поки основа рулету готується, в мисці з'єднайте 120 г сиру і вершки. Збивайте продукти до консистенції крему.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Поверхню готового коржа змастіть сирним кремом та скрутіть в рулет. Залиште десерт у холодильнику на годину, щоб начинка трохи застигла. У результаті виходить дуже смачний рулет.

Рулет, скріншот з відео
Рулет, скріншот з відео

Нагадаємо, у ПФУ пояснили важливий нюанс нарахування пенсії чоловікам: потрібно виконати одну умову

Як повідомляв "Знай.ua", чому булочки та хліб вам не вдаються: як правильно використовувати дріжджі, у цьому часто помиляються

Також "Знай.ua" писав, свіжий базилік на підвіконні: як виростити ароматну зелень у будь-який сезон року