Смак глазурованих сирків знайомий усім з дитинства і залишиться з нами через роки. У магазині найчастіше їх продають із різними наповнювачами, і якими б на вигляд вони не були апетитними, там все одно є хімія.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПриготувати сирки в домашніх умовах і своїми руками набагато простіше, ніж здається. Хороший рецепт підказала українська фуд-блогерка Валерія Велігура у своєму Instagram. Вона вибрала начинку з вареного згущеного молока.
Складові:
- 300 г сиру
- 30 г вершкового масла
- 30 г цукрової пудри ⠀⠀
- 70 г вареного згущеного молока⠀
- 200 г молочного шоколаду
- 40 мл рослинної олії⠀
Процес:
По необхідності, творог пробиваємо блендером, додаємо м’яке вершкове масло, цукрову пудру і перемішуємо до однорідної маси (якщо вона буде рідкою - можна ненадовго прибрати її в морозилку).
Кладемо в кондитерський мішок або пакет. Формуємо сирки на харчовій плівці, як я показую на відео. Кладемо на рівну поверхню та прибираємо в морозилку до повного замороження (20-30 хвилин).
Шоколад розтоплюємо у мікрохвильовці або на водяній бані, додаємо рослинну олію та добре перемішуємо.
У сирок вставляємо шпажку/зубочистку і кілька разів повністю занурюємо в глазур (найзручніше це робити в склянці).
Прикрашаємо за смаком, кладемо на пергамент і прибираємо у холодильник до розмороження сирків (20-30 хвилин).
Нагадаємо, скільки українцям доведеться витратити на салат "Олів'є" у 2022 році .
Раніше ми писали, рецепт найсмачнішої курочки в паніровці від зірки "МайстерШеф" Клопотенко: у фастфуд більше ні ногою