Популярна українська танцівниця та хореограф, зірковий тренер відомого шоу "Танці зі зірками" Катерина Кухар продовжує радувати своїх численних шанувальників у цоіальних мережах. Лише у мережі Instagram у Катерини понад 330 тисяч унікальних підписників.

Ось якраз для своїх підписників, які не завжди дивляться на нові танці від Катерини Кухар, зірка вирішила поділитись рецептом своєї ідеальної страви.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Катерини Кухар у мережі Instagram.

Stories Катерины Кухар, скріншот: Instagram
Stories Катерины Кухар, скріншот: Instagram

"Рецепт пасти, яку люблять мої діти. Катерина Кухар тепер більше часу проводить на кухні. Нам потрібно відварити пасту. Поки паста готується, обдаємо окропом томати й очищаємо їх від шкурочки. Викладаємо їх на сковорідку і обсмажуємо зі спеціями (сіль, прованські трави, перець, сухий часник). Ідеальна для мене ця страва, бо всі інгредієнти були заготовлені заздалегідь. Готове біле м'ясо, пасту теж можна зварити заздалегідь. Таким чином одну страву подаємо дітям у різних варіаціях. Усе швидко і просто.", - розповідає Катерина Кухар.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Stories Катерини Кухар, скріншот: Instagram
Stories Катерини Кухар, скріншот: Instagram

Далі Катя продовжила описувати процес приготування: "Коли паста готова, додаємо її до наших томатів. Тушимо п'ять хвилин. Також додаємо будь-яке біле м'ясо (правило - що є в холодильнику).

Stories Катерини Кухар, скріншот: Instagram
Stories Катерини Кухар, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Катерина Кухар із "Танців з зірками" закрутила українців у несамовитому русі: "Балет, як стиль життя".

Раніше повідомлялося, що потрібно додавати при приготуванні буряків: вийде смачніше, яскравіше і звариться набагато швидше.

Також, правильний рецепт смаженої картоплі: коли солити і чи потрібна цибуля з часником.