Наші читачі вже знають дуже багато різних рецептів, які давно записані в кухонній кулінарній книзі, звісно, ​​за нашою порадою.

Однак є ще один розкішний рецепт червоного борщу. Відомо, що цю страву цінують не тільки за смак і ситність, але ще й за її привабливий вигляд. На цей раз наші читачі дізнаються, як зварити борщ "наваристий" і зберегти яскраво-рубіновий колір. Колір готової страви формує правильно приготовлена ​​засмажка та один інгредієнт – записуйте!

Для приготування засмажки потрібно: терта морква; нашаткована цибуля; тертий буряк; томатна паста, оцет, спеції.

Борщ, кадр з відео
Борщ, кадр з відео

Як готувати?

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Буряк – це ключовий інгредієнт і заощаджувати на ньому у процесі приготування борщу не слід. Підготовлені овочі відправляють у сковороду і обсмажують на олії.

Потім до суміші потрібно додати яблучний оцет – завдяки йому буряк зберігає свій натуральний колір і навіть стає ще яскравішим.

Далі додайте томатну пасту, м'ясний бульйон і тушкуйте суміш 8-12 хвилин на малому вогні. Якщо засмажка вийшла кисла, додайте ложку цукру. А ось до борщу її додають не раніше ніж за 5 хвилин до готовності. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати незвичайну яєчню за 20 секунд: рецепт, який зробить сніданки яскравішими.

Раніше ми повідомляли, що Олів'є чи Крабов'я? Ні, "Сосновий бір": смачний і простий салат із грибами та крабовими паличками на новорічний стіл.

Не зайвою буде безалкогольна Маргарита на Новий рік: похмілля не буде, а ось смаковий бум забезпечений.