Шеф-кухар, кулінарний експерт та переможець одного з перших сезонів шоу "МайстерШеф" Євген Клопотенко якось ділився шикарним рецептом різдвяної паляниці.

Наразі чоловік сфокусувався на новорічному столі, поцікавившись, яке м'ясо є головним на столах українців. Запропонувавши рецепт курочки з начинкою з кукурудзи та кураги.

Євген Клопотенко, фото: Instagram
Євген Клопотенко, фото: Instagram

"Це такий простий спосіб при мінімальних діях зробити щось прекрасне. Тому що начебто і печена курка, але цікава. З кукурудзою все буде соковитим, а за рахунок кураги відбудеться та емоція "а можна ще?", - заявляє Євген Клопотенко.

Що стосується процесу - все досить легко. Потрібно взяти цілу курку та натерти її сіллю, перцем. Далі беремо банку кукурудзи, перемішуємо її зі 100 г нарізаної кураги і видавлюємо туди лимон. Її треба боятися консервованої кукурудзи, вона лише додасть насолоди.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Євген Клопотенко, фото: Instagram
Євген Клопотенко, фото: Instagram

"Потім цією сумішшю кукурудзи та кураги фаршируєте курку, зашиваєте нитками та печете 50-60 хвилин при 180 градусах. Ось і все", - додав він.

Нагадаємо, "смарагдові" кульки із зеленню та часничком - пікантна закуска на Новий рік: 20 хвилин і можна подавати на стіл.

Як повідомляв "Знай.uа", як перетворити новорічну "Шубу" на справжній шедевр: додайте лише ці кілька інгредієнтів

Знай.ua писав, кольорові млинці без барвників: як приготувати яскраву святкову закуску тільки з натуральних продуктів