Коли ми хворіємо, найчастіше намагаємось послабити неприємні симптоми ліками. Але наші бабусі вірили, що немає нічого кращого за народні методи та засоби, приготовані своїми руками. З одного боку вони мали рацію, тому що природні вітаміни можуть виявитися ефективнішими навіть за антибіотики.

Щоб тримати здоров'я в тонусі та зміцнити імунітет, можна приготувати імбирний морс з куркумою та обліпихою. Така суміш дуже корисна, тому що має сильну антиоксидантну дію, насичує організм вітамінами С та Е.

Інгредієнти для морсу, фото prostoway
Інгредієнти для морсу, фото prostoway

Інгредієнти:

  • заморожена обліпиха – 160 г;
  • вода – ½ л;
  • імбир – 1 корінець;
  • куркума – 1 чайна ложка;
  • мед – 2 ст.л.
  • кориця за смаком

Процес приготування максимально простий, з ним упорається кожна господиня:

Популярні новини зараз
Пішов за хлібом – потрапив до армії: що треба перевіряти, перш ніж виходити з дому "Не будь слабаком...": батько найняв повію для 13-річного сина, хлопчик знайшов вихід Повістки поштовим листом: ТЦК поставило новий ультиматум Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій
Показати ще

Підготуйте імбир. Очистіть його та натріть на тертці. У блендері разом з обліпихою та окропом збийте в однорідну суміш. Потім покладіть у неї мед. Він може бути будь-яким, довіртеся своєму смаку – з акації, гречаний, квітковий. Покладіть куркуму та корицю за бажанням. Ще раз інтенсивно збийте все. Перелийте у високу склянку і пийте в теплому вигляді, а потім зберігайте в холодильнику, щоб морс не зіпсувався.

Раніше ми писали про те, що рецепт безалкогольного шампанського на Новий рік: як приготувати смачний і корисний напій

Як повідомляв Знай.ua, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів

Також портал Знай.ua писав, що намазки на бутерброди, які можна приготувати без електрики: ці рецепти виручать вас у новорічну ніч