Американський шоколадний десерт Брауні з вологою текстурою тіста та хрусткою скоринкою приготувати легко та надзвичайно смачно.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦе смачна, ніжна й соковита випічка, особливістю Брауні є те, що шоколадні тістечка повинні залишатися злегка вологими всередині. Цей десерт можна подавати з кавою або молоком, а також він прикрасить будь-який святковий стіл. Тістечко було створено спеціально так, аби поміщатись у ланч-бокс. Рецептом
Інгредієнти
Темний шоколад 180-200 г (дві плитки)
Вершкове масло 150-180 г
Яйця 3 шт.
Борошно 100 г
Цукор 200 г
Сіль 1/4 ч.л.
Розпушувач - 1 ч.л.
Спосіб приготування
Розтопіть на водяній бані шоколад з вершковим маслом, весь час помішуючи. Потім залиште суміш трохи охолонути.
Тим часом яйця збийте з сіллю та цукром. Додайте до яєчної суміші шоколадну масу, коли вона остигне. Просійте в цю суміш борошно, поступово і ретельно помішуючи. Тісто має вийти не густим, вільно стікати з лопатки.
Форму для випікання застеліть пергаментом, а духовку попередньо розігрійте до 180 градусів.
Випікайте брауні протягом 30 хвилин. Дуже важливо не перетримати його в духовці, інакше вийде занадто сухим. Зверху повинна бути скоринка, а всередині тісто має бути трохи вологим.
Нагадаємо, ми писали, як врятувати картоплю в мундирі від потемніння: секретний інгредієнт зробить все за вас.
Як повідомляв "Знай.ua" як нарізати цибулю без сліз: три способи, завдяки яким ви не будете плакати.
Також "Знай.ua" інформував, як зготувати соковиту картопляну запіканку з курячим філе - елементарний рецепт: можна навіть під час дієти