Багато хто любить десерти саме на основі кокосу, адже його ніжна текстура та виражений смак відмінно поєднується з будь-якими коржами, просоченнями та кремами. Зазвичай на приготування ласощів може піти чимало часу, але вмілі господарки винайшли найпростіші рецепти.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЩоб зробити смачний кокосовий десерт за цим рецептом, не знадобиться особливих навичок і зусиль. Весь секрет у тому, що його не потрібно випікати, а це дуже полегшує справу. Виходить ніжний і добре просочений десерт, без сухості та грудочок.
Нам знадобляться такі інгредієнти:
- 1л. молока
- 1 яйце
- 4 ст.л. муки
- 4 ст. цукру (можна менше-більше, за смаком)
- 80 г кокосової стружки
- 300 г печива
Процес приготування, з яким впорається кожен:
- До яйця додаємо цукор та борошно, добре перемішуємо та заливаємо молоком.
- Ставимо на середній вогонь і при постійному помішуванні заварюємо крем до запустіння. Знімаємо з вогню та додаємо кокосову стружку, добре перемішуємо.
- Печиво занурюємо на секунду в молоко та викладаємо на дно форми. Змащуємо все печиво кремом та знову викладаємо шар печива. Виходить три шари, останній кремовий.
- Даємо десерту охолонути та застигнути.
Раніше ми писали про те, як врятувати пельмені при варінні, щоб вони не розвалилися: проста порада, про яку знає не кожен
Як повідомляв Знай.ua, домашня "Фанта" із сезонних цитрусових - дуже простий рецепт: чудова альтернатива магазинній хімії
Також портал Знай.ua писав, чому котлети виходять жорсткі та сухі: проста порада, завдяки якій страва вийде пишною та смачною