Відомий український кулінар, бренд-шеф магазину "Good Wine" та суддя проекту "МайстерШеф" Володимир Ярославський часто радує аудиторію цікавими рецептами та ділиться своїми кулінарними знаннями у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 280 тисяч людей.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНа цей раз Володимир Ярославський підказав рецепт маринованої капусти, але не звичайної, а фіолетової. Завдяки її кольору закуска грає новими фарбами та виглядає дуже презентабельно. Кулінар зробив маринад з різними спеціями та додав пікантності за допомогою часнику.
Які інгредієнти потрібні:
- 300г шинкованої капусти
- 250г води
- 30г яблучного оцту
- 10 років
- 30 г цукру
- Трохи гвоздики, зірочка бадяну, коріандр, фенхель. За бажанням можна додати олію.
Процес приготування:
Капусту тонко шанкуємо. Добре переминаємо із сіллю і поміщаємо в півлітрову банку. Окремо воду з усіма спеціями, цукром та оцтом, доводимо до кипіння і заливаємо щойно знятим з плити маринадом. Зверху, за бажанням, можна додати олії.
Ще гарячу банку з капустою можна поставити в гарячу воду на 10-15 хвилин, щоб добре промаринувалася капуста. Охолоджуємо та даємо постояти до вечора.
Нагадаємо, як приготувати ліниві сирники на сніданок за 10 хвилин: старі рецепти вам і згадувати не захочеться
Раніше ми писали про те, як приготувати незвичайну вівсянку в духовці за 20 хвилин: з ідеальним поєднанням - банан та шоколад
Як повідомляв Знай.ua, вафельний торт за новим рецептом - із трьох інгредієнтів і без збивання: навіть смачніше, ніж у дитинстві