Стало відомо, що додати до борщу, щоб здобути неперевершений смак традиційної української кухні

Цим секретним інгредієнтом користуються шеф-кухарі у вишуканих ресторанах. Господині готуючи борщ використовують насамперед томатну пасту або столовий оцет, проте останній компонент часто псує смак страви. Про це розповіла шеф-кухарка Ірина Біла.

Професійні кухарі пропонують використовувати такі інгредієнти для 2 літри води

  • Картопля-2 шт;
  • Середній буряк-1 шт;
  • Морква-1 шт;
  • Цибулина-1 шт;
  • Мариновані томати-5 шт;
  • Аджика томатна-2 ст. л;
  • Чорнослив-50 гр;
  • цукор 1;
  • Капуста 150 гр;
  • Рослинна олія-2 ст. л. соняшникової олії
  • Часник-2 зубки;
  • Сіль та перець за смаком.

Ви бачите, що замість томатної пасти пропонують використовувати суміш маринованих томатів та аджики. Це додасть родзинки до страви, розкриє його смаки по-новому.

Популярні новини зараз
Обладнання зламалося: в "Укренерго" заявили, що вимкнення світла будуть довшими Пільгу дадуть навіть родичам: хто в Україні отримав право на 50% знижки по комуналці Виплати ВПО змінюються: що чекає переселенців з 1 серпня Світло буде цілий день: в "Укренерго" порадували українців
Показати ще

Приготування

Буряк - запекти в духовці і натерти на тертці. Цибулю і моркву нарізати тонко і обсмажити, коли цибуля підсмажиться до золотистого кольору, додати|добавляти| буряк і аджику.

Приготування борщу. Фото: YouTube
Приготування борщу. Фото: YouTube

У воду можна додати лаврушку. Коли картопля звариться, слід додати порізаний чорнослив, піджарку і натерті мариновані помідори. Часник слід додавати наприкінці. Перед тим, як подавати страву до столу, слід витримати 20-30 хвилин, щоб борщ увібрав у спокійному стані всі смаки.

Нагадаємо, як швидко приготувати бісквіт: найпростіший рецепт, з яким тісто завжди вдається.

Раніше ми повідомляли, що гречка - не тільки гарнір: як зробити найсмачніші котлети з улюбленої каші та здивувати всіх домашніх.