Стало відомо, що додати до борщу, щоб здобути неперевершений смак традиційної української кухні
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦим секретним інгредієнтом користуються шеф-кухарі у вишуканих ресторанах. Господині готуючи борщ використовують насамперед томатну пасту або столовий оцет, проте останній компонент часто псує смак страви. Про це
Професійні кухарі пропонують використовувати такі інгредієнти для 2 літри води
- Картопля-2 шт;
- Середній буряк-1 шт;
- Морква-1 шт;
- Цибулина-1 шт;
- Мариновані томати-5 шт;
- Аджика томатна-2 ст. л;
- Чорнослив-50 гр;
- цукор 1;
- Капуста 150 гр;
- Рослинна олія-2 ст. л. соняшникової олії
- Часник-2 зубки;
- Сіль та перець за смаком.
Ви бачите, що замість томатної пасти пропонують використовувати суміш маринованих томатів та аджики. Це додасть родзинки до страви, розкриє його смаки по-новому.
Приготування
Буряк - запекти в духовці і натерти на тертці. Цибулю і моркву нарізати тонко і обсмажити, коли цибуля підсмажиться до золотистого кольору, додати|добавляти| буряк і аджику.
У воду можна додати лаврушку. Коли картопля звариться, слід додати порізаний чорнослив, піджарку і натерті мариновані помідори. Часник слід додавати наприкінці. Перед тим, як подавати страву до столу, слід витримати 20-30 хвилин, щоб борщ увібрав у спокійному стані всі смаки.
Нагадаємо, як швидко приготувати бісквіт: найпростіший рецепт, з яким тісто завжди вдається.
Раніше ми повідомляли, що гречка - не тільки гарнір: як зробити найсмачніші котлети з улюбленої каші та здивувати всіх домашніх.